Saktekokt salt lakris med karamellisert dulce-sjokolade, smaksatt med sprø feuilletine og fransk havsalt. Et av verdens fineste havsalter – Fleur de sel de Guérande fra Bretagne, Frankrike – først kiler det smaksløkene dine. Deretter, som en nesten brutal kontrast, en stor karamellsødme fra dulce-sjokoladen, sprøhet fra feuilletinen («pastry crunch»), og til slutt den bittersøte, lett saltede lakrisen som gjør smaken komplett. Dette er virkelig en drømmekombinasjon, om spør du oss.
Vekt: 250g
Ingredienser: 70 % dulce-sjokolade (kakaosmør, sukker, helmelkpulver, melkesukker, mysepulver (melk) , skummet melkepulver , brunt sukker (2 %), emulgator (soyalecitin), naturlig vaniljesmak, salt), feuilletin (solsikke- og rapsolje, malt) ekstrakt), sirup, < hvetemel, sukker, invertsukkersirup, 3,5 % rå lakris (Calabria), havsalt (fleur de sel de Guérande), salmiak, stjerneanis, overflatebehandling (karnaubavoks). Kakaoinnhold, minst 30,4 %.
Vegansk: Nei
Næringsinnhold:
Energi 1940kJ/463kcal
Fett 21.5 g
- herav mettet fett 13 g
Karbohydrater 62.4 g
- herav sukkerarter 48.2 g
Fiber 1.14 g
Protein 5.5 g
Salt 1.8 g