The Connoisseur's Set - Palm Whiskey Glass Edition

  • 899,-
Lagerbalanse: 2
Del

Drikk aldri en fortynnet whisky igjen!

Oppdag vårt komplette og sofistikerte gavesett for en unik smaksopplevelse med våre ikoniske runde, hurtigkjølende, ikke-fortynnende granittwhiskysteiner. Dette er den perfekte gaven til en whiskyelsker som ønsker å heve drikkeopplevelsen med våre spesielle Palm-krystallglass.

Nyt whisky avkjølt ved den perfekte temperaturen.

Din utvalgte dram, avkjølt og klar til å smakes slik mesterdestillatørene hadde tenkt det. Kjøpt og elsket av tusenvis, inkludert bransjeeksperter, er våre fantastiske whiskysteiner et must-have for en kjenner.

Del et uforglemmelig øyeblikk med et snev av gull. Våre gullfoliegavesett er designet grundig ned til minste detalj, og er unektelig noe av det mest fantastiske du noensinne vil se. Uten snarveier i produksjonen av produktene våre, er vi anerkjent for vår fantastiske unboxing-opplevelse.

Vårt krystall-whiskyglass er intrikat utsmykket med det originale signaturmønsteret av diamanter og kilesnitt, og fremhever den rike fargen på innholdet mens det glitrer og ligger komfortabelt i hendene dine. Nyt pent, "on the rocks" eller prøv speakeasy gammeldagse cocktailer!

Hva er i gavesettet?
De originale bestselgende ROCKS™ whiskysteinene med våre 2 Palm Design blyfrie krystallglass (290 ml) i en praktfull gaveeske i gullfolie.

Dette skriver produsenten R.O.C.K.S:

2000+ 5-STAR REVIEWS

TRIED AND TESTED | REVIEWS FROM OUR HAPPY CUSTOMERS